Ammeputer

Kundene våre sier Kjempebra
4,5 av 5
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★
Vi verdsetter kvaliteten og funksjonaliteten til vårt utvalg av amming puter.

Når du trenger å mate babyen, er det svært viktig at det vil være en god opplevelse for både barnet og deg. Du skal både ha fred og være avslappet, og det oppnås best når amning puten støtter og dermed hindrer du spenner og armene raska blir lei. Av denne grunn er det svært viktig at amming puten er fast og ergronomisk reell. Det vil gi deg komfort og avslapping. Når du har det, vil barnet oppleve intimitet og trivsel - Det er optimalt og hele navet!
Se og se vår fine utvalg av amming pute og putevar i mange vakre farger.
  En ammepute har i virkeligheten flere funksjoner enn bare å fungere som avlastning under amming, her er de tre viktigste.

Støtte under mating av baby 
De som har prøvd å amme og gi flaske, vet at det kan være anstrengende og slitsomt å sitte i opp til en time av gangen og gi barnet sitt mat. Man blir trett i ryggen, øm i armer, skuldre og nakke og må skifte stilling mange ganger under matingen.

Her kommer ammeputen virkelig til sin rett! Den er enkel og hurtig å sette på maven, slutter ganske naturlig rundt kroppen på den som mater. Med et puff her og der kan man enkelt finne den rette stilling for både mor og barn. På den måten unngår man unødige avbrytelser, anstrengte stillinger og ømme muskler.
 
Støtte til den gravide
Ytterligere har jeg hørt opp til flere gravide anbefale ammeputen til avlastning av rygg, i både sittende og liggende stilling, under det siste trimester hvor babyen presser godt opp under ribben og mellomgulv. Tro meg, når jeg sier at det ikke vil gå mange dager før både du og den kommende far vil sloss om å bruke puten!
 
Støtte til baby
Med sin halv-måne fasong er ammeputen også veldig bral å sette i ryggen til babyen for å unngå oppgulping, og heve den litt mens man leker med babyen. Den fungerer fantastisk som støtte når barnet så smått begynner å ville sitte selv. Ved å legge den bak barnet støtter den godt både bakover og i sidene når barnet fra tid til annen mister balansen og velter.
 
Og som kommende mor har man en tendens til å forelske seg i ett bestemt design. I mange serier fås ammeputen i design som matcher alt fra barnevogn til sengetøy. En Ammepute er simpelthen uunværlig og gir den beste støtte og komfort! For at du skal nyte ammetiden uten ubehag i skuldre og nakke og for at ammingen skal gå bra, er det nødvendig at du sitter komfortabelt. Da spebarn skal ammes ofte, kan musklene dine bli ømme av å holde babyen din mens du ammer, især når du ikke er vant til det.