Bæreseler & Bæresjal

Kundene våre sier Kjempebra
4,5 av 5
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★
Gode råd om bæreseler

Mange mener at det ikke finnes noe bedre for mor/far og barnet være tett inntil hverandre. 

Med en bæresele kan babyen din nemlig lukte og høre deg hele tiden. Babyen kan føle seg trygg og sikker når den er tett inn på deg. Dette kan også være med på å utfordre din babys mentale og fysiske utvikling. Med en bæresele har du også hendene fri til å gjøre forskjellige ting i hjemmet. Bæreselen kan også være praktisk om du skal ut og handle litt småting. Det finnes mange forskjellige typer bæreseler til vidt forskjellige priser, så hvordan finner du den riktige bæreselen.

Vi har her forsøkt å gi noen gode råd til hvordan du finner den riktige bæreselen.

Først og fremst skal du tenke på din kroppstype. Har du en alminnelig kroppstype i høyde og vekt, kan en standard bæresele være den riktige for deg. Hvis du enten er spinkel eller over middels, skal du kjøpe en bæresele som kan reguleres eller en bæresele som fås i forskjellige størrelser.
Det finnes som nevnt mange forskjellige bæreseler, noen er med ekstra foring i skulderputer og kanter. Her skal man tenke på om man har behov for den ekstra foringen, eller om det bare blir en generende ting å ha.
Så skal du bestemme deg for hvor lenge bæreselen skal kunne brukes, og om det er flere som skal bruke den. Hvis du ønsker å bruke en bæresele til barnet ditt er 2 – 3 år gammelt, skal du kjøpe en bæresele som kan stilles inn til å brukes til et barn som vokser.
Dersom bæreselen din blir mye brukt, skal du sørge for at den er lett å vaske. Hvis du velger en lys bæresele, blir den fort skitten, mens en mørk eller småmønstret i mørk farge ikke får flekker så fort.
 
Du skal tenke sikkerhet. Velg alltid den bæreselen som har EU-godkjennelse. På denne måten er du sikker på at den oppfyller alle de europeiske standarder innenfor bæreseler. Sørg  for  alltid regelmessig å sjekke alle stropper, spenner og ringer for slitasje. Du skal alltid følge fabrikantens veiledninger til å få innstilt bæreselen korrekt, slik at sikkerheten er i orden.
 
Når du har kjøpt bæresele, så øv deg på å bruke den så mye som mulig. Evnt. med en dukke, hvis barnet ditt ikke er født ennå.
 
Dersom bæreselen du har kjøpt ikke dekker behovet ditt, så sørg for å bytte den til en annen, så du ikke har en bæresele liggende som du ikke kan bruke til noe.
 
Riktig god fornøyelse med å finne den helt riktige bæreselen til barnet ditt.