Kombivogner

Kundene våre sier Kjempebra
4,5 av 5
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★


Er du i tvil, kan du kontakte oss på Onlinekids. Vi vil gjøre vårt beste for å veilede og hjelpe deg å gjøre det riktige valget.

Før du bestemmer deg for om du vil ha en en kombi barnevogn for barnet ditt, er det flere ting du bør vurdere. Nøkkelen er å ta utgangspunkt i din livsstil, og deretter sammenligne utvalget med dine behov. Selv om de fleste barnevogne kan virke svært like, er det ingen tvil om at der er et kjøretøy som har funksjoner som passer best til din familie.

Fordelene med en kombi vognen er at du kan kjøpe bare en barnevogn. Det tar mindre plass opp og er lettere enn en tradisjonell barnevogn. Definitivt en fordel hvis du har en mindre bil eller bor i en leilighet hvor det må være rom for baby kjøretøy i portrom.

I motsetning til normale barnevogner kan kombi barnevogner brukes i en stor del av barnets oppvekst, ettersom kjøretøyet ramme kan anvendes både som carry lift, liggeseter og barnevogn. Så du bør ikke ha fullt så mye barnevogn utstyr som tar opp mye plass. Herlig!
 
De fleste en kombi vogn har ikke så stor en ligge dimensjon som normale barnevogner. Til gjengjeld er de mye lettere å flytte rundt og lagre.

En kombi vogn vil på grunn av sin kompakte størrelse være veldig nyttig for mange, og bør vurderes nøye, og tenke på, at ligge delen sjelden blir brukt lenger enn seks måneder.
Settedelen på den annen side kan brukes i flere år, og det er det som gjør en kombi vogn til en praktisk og ideell løsning. Hvis du vil ha et kjøretøy som barnet kan sove ute i flere år, bør du velge en barnevogn.

Det skilles ofte mellom kombi vogn og duo-barnevogne hvor komb barnevogne består av en sittedel hvor du kan sette en myk eller hard carry lift i, og hvor duo-vognen har en deparat ligge- og sittedel, som festes direkte til kabinettet.
Liggedelen kan brukes fra fødselen, og sittedelen frem til barnet er for tung for vognen, eller vokset ut av den - i en alder av ca. to til tre år.

Hos Onlinekids beskriver vi ofte kombi barnevogner og duo-barnevogne som kombivogner.