Sengekanter

Kundene våre sier Kjempebra
4,5 av 5
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★
Sengekant – Pause fra verdens inntrykk

En god sengekant kan være med på å skape en avskjerming fra de mange inntrykkene som den lille nye verdensborger opplever.

Hos Onlinekids.no selger vi gjennomtestede sengekanter i et bredt utvalg av mønstre og farger. Trygghet og komfort

En sengerand er med til å skape trygghet og komfort for ditt barn, når tiden setter søvn på den lilles dagsorden. Når din baby skal fra sin trygge bærebagg og ned i en stor babyseng, kan det være en omveltning. Derfor kan en sengekant være med på å skape en hyggelig og trygg avskjerming til resten av verden. Sengekantene er laget av tykk skumgummi som gjør at de selv kan stå. De har samtidig en støtabsorberende virkning. Sengekantene passer til en standard babyseng på 60 x 120 cm. Sengekanten sikrer samtidig at barnet ikke får fingre eller annet i klem i sengen.

Hos Onlinekids.no selger vi kun sengekanter som vi vet er gjennomtestede og til en pris som ikke vil forskrekke noen.. Vi har et stort utvalg av sengekanter i mange forskjellige farger og motiver. Liker dere klassisk og ensfarget, så kan vi tilby en azurblå sengekant. Sort, lilla, hvit og brun er andre muligheter. Liker dere motiver,. Så er det ofte en hitt å ligge sammen med de delikate grønne kuer eller sove side om side med de lyserøde katter. De mange farger og motiver kan være med på å stimulere barnets sinn.

Nede i sengekanten ligger barnet trygt og får en pause fra de mange sanseinntrykkene som hele tiden tilbys den lille nye verdensborgeren. Nede i hulen kan barnet oppleve en trygg atmosfære med en av de mange spennende sengekanter. Sengekanten kan dessuten være med på å beskytte barnet mot trykk og etterlate det varmt og trygt.

Hos Onlinekids.no selger vi kun gjennomtestede sengekanter i en god kvalitet. Vi tilbyr et bredt utvalg som gir mulighet for å tilpasse sengekanten etter den farge eller det motiv som er blitt barnets favoritt. En sikker hule som gir barnet en pause fra verdens mange inntrykk, en pause med den grønne kuen, den blå uglen eller den lyserøde katten.