Leker

Kundene våre sier Kjempebra
4,5 av 5
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★
★ Det er mange gode ting på vei for deg ★
Utstyret til lek og læring.

Leketøyet bør være med på å utvikle barnet og det skal selvfølgelig kunne underholde. I høy grad skal leketøyet utvikle barnets naturlige nysgjerrighet. De små er født med en stor nysgjerrighet og en lyst til å gå på oppdagelse i den nye og spennende verden som de så pladask er havnet i.  Som foreldre kan man velge leker som  er med til å pirre denne nysgjerrigheten og gi barnet en mer morsom og lærerik opplevelse. Det gode leketøyet til de minste oppfyller dette og det er karakterisert med sine enkle funksjoner og karakteristiske farver.

Et eksempel på leker som kan være morsomme og lærerike, er de store puslespillene i glade, morsomme og varme fargekombinasjoner. Den lille skal samle rekken av 29 bokstaver, eller kanskje sette sammen ord. Det er en morsom måte å få det første innblikk av alfabetet. Puslespillene finnes også i en utgave med tall og en med dyr.

Vi vil gjerne bidra til barnets utvikling hos Onlinekids.no og vi velger derfor kvalitetsleketøy som kan være med på å forbedre barnas motorikk og balanse. En av bestselgerne innenfor det området er den lærerike og morsomme Babytrold motorsykkel. Løpesykkelen i tre er særlig god for barnets motorikk og balanse. Vi anbefaler kun at denne brukes til barn over 2 år.

Alle snakker om utvikling på tvers av alle aldre. Særlig for de minste er det nok  svært viktig. Med leker som kanskje kan skjerpe barnets motorikk, sanser og pirre til den store nysgjerrighet, kjøper dere ikke bare en underholdningsartikkel, men et redskap som hjelper barnet til lek med mening.